Assensbanen, litteratur?

af Thuecl, 23/1 2016, 10:47 (3018 dage siden) @ Steffen Dresler

Kære Steffen

Tak for din opbakning til mit "projekt".

Uanset hvordan man vender og drejer det, så vil det altid være problematisk kun at bruge en kilde - der bliver vi slet ikke uenige! En simpel slåfejl som ikke bliver fanget i korrekturen, kan jo pludselig blive til en sandhed, hvis det ikke bliver udfordret af andre kilder. Og netop derfor søger jeg andet materiale at bygge artiklen på.

Men den har du jo fanget! :-)

Landsarkivet har jeg aldrig prøvet, det virker overvældende for mig at skulle give mig i kast med det... Men med ambitionsniveau (ikke kun i forhold til Assensbanen), kommer jeg nok ikke udenom det på et tidspunkt! Jernbanemuseet har jeg (naturligvis) besøgt flere gange, men aldrig brugt deres bibliotek/arkiv, kunne være jeg også skulle prøve det. I første omgang prøver jeg DJK som jeg har opdaget holder til 15 min fra hvor jeg bor.

Hvad Wiki angår, ja så er det et tveægget sværd. Der er rigtig mange, rigtig gode artikler, skrevet af folk der virkelig har sat sig ind i sagerne - og så er der alle de dårlige artikler og dem der er faktuelt forkerte. Og der er vi jo heller ikke uenige!

Jeg glæder mig til at "release" min artikel når den er kommet så langt, at jeg vil slippe den fri!

De bedste hilsner

Thue


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak