Lidt Piet van Deurs, hvor er det?

af Lars Henning Jensen, søndag 13. september, 2020, 21:51 (10 dage siden) @ Steffen Dresler

Hej Steff,

Da det ikke er, hvad man ville tro, er det næppe et af de mange rillespor, man stadig kan hitte ude i Nord- og Frihavnsområdet, vel?.

Og skal man derude opfylde både syns-, lugte-, smags-, høre- og følesansen, må man indtage en frokost på toppen af "Hva' drikker Møllr" siloen. Eller snuppe en Kondivand på Konditaget .....

Stedet kan nås med M4 ;-) .


Bedste hilsener
Niels


Den korte version er, at det IKKE er Nord- og Frihavnsområdet;-) , hvorfor M4 ikke kan bruges som slut, men muligvis som en start på en delstrækning hvis man bor der!

Nå, jo, der skal lidt mere på: En meget kendt person i området hed for 30 år siden eller deromkring Bent

Bedste hilsener

Steff


Øh, endnu et gæt fra en jyde: "Bakken" ???
Mh
LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense åbnede i december 1873 som en af de første sukkerfabrikker i Danmark. Sydfynske Jernbaneselskab forestod i starten driften på fabrikken indtil man selv begyndte at indkøbe brugte lokomotiver. Her er historien om Odense Sukkerfabrik.
 Læs artiklen 
Et uheldigt lokomotiv
Et uheldigt lokomotiv
DSB MY 1123 havde et rigtigt skidt år i 1966, hvor det var involveret i hele 2 uheld. Først gennem en stopbom i Helsingør og 4 måneder senere op bag i en godstog ved Klarskov på Sydsjælland.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen