Avatar

Oprangering København-Køge-Næstved i 1970’er og 1980’er

af Morten Flindt Larsen, København K, 21/10 2020, 15:37 (1283 dage siden) @ Søren Rich

Tak for tippet , Morten. Jeg sad for efterhånden en del år siden i mange timer på Det kongelige Biblioteks Læsesal Vest og kiggede i gamle bøger i forbindelse med mit speciale, så det vil være lidt Down Memory Lane at skulle derind igen. Og når man bestiller i REX, bliver man nogle gange overrasket over hvad det er, som de har fundet frem. I forhold til oprangeringsplaner, har jeg forstået at man skal lede efter 'togplaner'.
vh Søren

Det er blevet lidt mere kompliceret, efter at Læsesal Vest nu også rummer Rigsarkivets læsesal. Der er visitation ved ind- og udgang og du må kun have det allermest nødvendige for studierne med derind, fx: sygesikringskort, blyant (IKKE kuglepen), digitalkamera, mobiltelefon på lydløs og en løs memorystick eller harddisc, hvis du skal bruge Mediestream.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Der kommer flere tog

Der kommer flere tog. Pris 270 kr.

Læs mere
Skagensbanen 1890 - 1965
Skagensbanen 1890 - 1965

I 1965 kunne Skagensbanen fejre 75 års jubilæum og i den anledning udgav Jernbane-historisk Selskab dette hæfte. Heri fortælles grundigt om Skagensbanens første 75 år, hvor banen bl.a. blev ombygget fra smalspor til normalspor. Hæftet er på 64 sider og ændret til pdf-format.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak