Vue over Herning Maskindepot

af Steffen Dresler, 9/7 2021, 15:16 (1022 dage siden) @ Skott

Kære alle

M.h.t. typebestemmelse af ”motorvognen”? må vi gå ud fra, at det er en DSB´er og ganske sikkert hensat/udrangeret, hvor den nu er placeret og endnu ikke solgt til ophug.
Ved at se MQ listen igennem på denne side TROR jeg (skal ellers vide i denne branche!!!) ikke at det kan være en MQ´er, de var hensatte på Cv Vk Ar i Skanderborg og Tønder. Men ”farven” driller lidt (meget) især taget. Hvis det skal være en MQ´er skal kun den en ende af vognen have kølere på taget, den resterende del torpedoventiler jævnt fordelt. Det lyse tag driller her.
Tager vi så litra ML SYNES tagdetaljefordelingen lidt bedre langs hele taget og passer jo også hermed til ML tagkølerarrangement. Og her passer tagfarven lidt bedre, ved at tjærepapbelagt tag ved manglende vedligeholdelse på billeder kan få et hvidt skær.
Så min ”information” (ikke kontrolleret og dokumenteret fra anden uafhængig kilde) tillader jeg mig at holde med Georg, at det er en ML´er, der er hensat her og afventer sin skæbne.
Min første umiddelbare indskydelse var en privatbane ”DEVA” type motorvogn!!

Med venlig hilsen

Steffen Dresler
NB: Som absolut kun gennemkørende i byen gennem tiderne må jeg konstatere, at der er bygget noget videre. Jeg har slet ingen holdepunkter at gå ud fra.

NB, NB: Til Skott m.h.t. manglende agtpågivenhed i Sønderborgs gader.

Tja, tror det er manglende respekt der gjorde sig gældende. En KS vognstyrer (Hr. Fodklang) ville have anvendt fodklokken kontinuerligt/ideligt og givet den formastelige bil en bule. Utroligt med hvilket tempo klokken kunne "spille"!!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak