Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Graffiti (Jernbanen i dag)

af Niels Buch, 24/1 2016, 10:46 (3040 dage siden)

Hej

Jeg håber denne tråd forbliver "billedløs", se nedenfor.

Er det kun mig eller er der andre der syntes at DSB's S-tog og andre tog er hårdt ramt af graffiti for tiden. Jeg mener at kunne huske at der engang var en regel om at hvis en vogn eller togsæt var mere end x antal procent dækket med graffiti, så skulle den tages ud af driften hurtigst muligt. Jeg syntes ikke helt det holder stik længere. Er der nogen der ved hvorfor (hvis altså den regel stadig findes)?

Når jeg skriver er det fordi jeg i torsdags oplevede 4 sammenkoblede IC4 køre frem og tilbage på Fredericia station for egen kraft. FEDT tænker man, nu kan jeg få nogle specielle billeder i kassen. MEN i hvert fald 3 af sættene var godt malet til med graffiti. Så mener jeg at have læst at det er forbudt at dele billeder med DSB-materiel der er påmalet graffiti, med mindre det sker efter aftale med DSB. En regel jeg har fuld forståelse for, da vi ikke skal reklamere for det stads. Det er bare pokkers ærgerligt hvis der lige kommer noget forbi som er noget særligt og så er det overmalet.

Hvis trenden med at flere og flere vogne og togsæt rammes af graffiti fortsætter, så bliver der efterhånden svært at skaffe billeder til f.eks. "På sporet af 2016"!!!

Hilsen
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak