Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Graffiti (Jernbanen i dag)

af Gæst, 25/1 2016, 10:35 (3039 dage siden) @ Bjarne

Det bliver aldrig bedre så længe medier som DR promoverer grafitti i børne- og ungdomsudsendelserne, hvor graffitti vises som hipt, i stedet for at vise pågrebne grafittivandaler som må trækkes med en milliongæld for rengøring af bemalede tog.

For år tilbage var rapperen Bossy Bo i P3's crunch, hvor han blandt andet til stor morskab for studieværten fortalte hvordan han og kammeraterne fra hip-hop miljøet i stor stil lavede graffitti på S-togene.

Rapperen var på det tidspunkt en af de mest succesfulde rappere, med høj indtægt og formue.

Jeg skrev en mail til DSB S-tog og foreslog dem at de, om ikke andet for princippets skyld, skulle konfrontere rapperen med hans tilståelsessag, så han enten betalte et stort erstatningsbeløb frivilligt, medvirkede gratis i en ant-graffitti-kampagne, eller indrømmede at han kun havde sagt at han malede grafitti fordi det lød smart.

Intet svar.

I disse terrortider mener jeg at man bør formode at alle, der færdes ulovligt ved S-togenes standpladser, har til hensigt at placere bomber og er bevæbnede, og handle derefter. BUM


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Indsend billeder
Hedehusene Skærvefabrik A/S
Hedehusene Skærvefabrik A/S

I 1892 stiftede ingeniør Peter Madsen "P. Madsens Skjærvefabrik og Grusgrav ved Hedehusene" og startede dermed gruseventyret i Hedehusene. Her er historien om virksomheden med fokus på både de smalsporede og de normalsporede baner samt de tilhørende lokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak