Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Regeringen vil spare 300 mill. på vedligeh. af jernbanen (Generelt)

af Jimmy, 8/9 2018, 00:37 (2058 dage siden) @ H N Nielsen2

Utroligt som politikerne går rundt med hovedet under armen, det er totalt tåbeligt at spare på vedligeholdelsen af jernbanen. Der er stadig meget der mangler rundt omkring i det ganske land at blive renoveret. Man vil åbenbart bare have så mange over i egne biler og billigbusserne. I stedet for at satse noget mere på den kollektive trafik, det er en service man har valgt og det koster sådan er det bare...

Nu bliver der godt nok skrevet at man ikke får ret meget for 300 mill. Måske man også lige skulle se på de priser som de firmaer der arbejder for Banedanmark får udbetalt for deres arbejde.

Kan forøvrigt stadig ikke forstå hvorfor skinnerne ligger så dårlig her i Danmark, i forhold til andre lande hvor man kan sidde i et tog med 200 km/t. Med en kop kaffe uden det hele render ud af koppen. I Danmark sidder man og hopper og danser, frem og tilbage i stolen. Dengang man havde salgsvogn med ombord i toget, måtte personalet nogle gange opgive at gå rundt med salgsvognen. Fordi toget slingrede så meget.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
DSB MO1835Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak