Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Folk og fotograferende jernbaneentusiaster. (Generelt)

af Thomas Jespersen @, Danmark, 15/7 2012, 19:09 (4305 dage siden) @ Sydbanen

De folk der bliver råbt ad var da en del af selskabet, så vidt jeg kunne se. Jeg syntes egentlig det er i orden at sige noget til nogle af de sløve hoveder der kan være med på sådan en tur. Så længe det er andre turdeltagere og ikke indbyggere fra Gedser.
Jeg syntes ihvertfald at turene var bedre førhen, da Jakob Stilling var turleder. Han kunne få folk til at flytte sig og holde en god disciplin, så den slags situationer som i Gedser slet ikke opstår.

De sløve kan også ses andre steder til stor irritation for andre, f.eks. Føtex/Bilka lørdag formiddag, hvor de går rundt med et saligt udtryk i ansigtet og de har enormt god tid.

Jeg var selv med på samme udflugt til Gedser og fik mig et grin over en der brokkede sig over der var fodspor i sneen ved et fotostop et par km nord for Gedser, det ødelagde åbenbart hans billede.

Iøvrigt er der vel heller ikke nogen der er interesseret i at få et billede med en småfed hængerøv med to kameraer på maven. Jeg vil godt støtte op om en bedre fotodisciplin.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Banernes Biler

Banernes Biler. Pris 310 kr.

Læs mere
Billige jernbane T-shirts

DSB MO1829

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak