Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Folk og fotograferende - "unormalt med rejsende på banegård" (Generelt)

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 16/7 2012, 07:14 (4305 dage siden) @ PD Hansen

De optrin er helt utilstedelige og kun medvirkende til at afslutte at det overhovedet bliver muligt fremover at køre med veterantog. Især i lyset af at nogle af de fotograferende ikke en gang har bidraget med en billet. De stiller sig bare op og råber og skriger af de der har betalt for en hyggelig nostalgisk togtur. Hvem fanden tror de de er? Hvis man skræmmer nye entusiaster væk er der ingen til at holde togene igang og hvis Familien Danmark ikke tager med i stort omfang på de togture, er der slet ikke økonomi i at køre med disse tog.Især ikke med damp.

Hvis man gerne vil have billeder af mennesketomme perroner og et tog der kører ind på Gedser Station, så kan man leje tog og station. Så er man i sin gode ret til at råbe og skrige for så har man betalt for setuppet.

På de almindelige ture er det dårligt arrangeret, at man ikke har planlagt hvor der er fotoopportunities (for betalende fotografer :-)) og forklaret de der bare er med, hvordan det foregår. Jeg forstår at det har der tidligere været en turleder der kunne finde ud af, så det må sikres at turlederne ved at det er en del af deres opgave. Nye entusiaster og alm. familier er ikke født med at vide disse ting og det bør være arrangørernes opgave at informere.

Hvis man er ude for at dække en tur, så er det i mine øjne latterligt at man ikke vil have medrejsende med på billederne. Også selv om de tager billeder. De var der jo så det vil jo være et falskbillede hvis de ikke er der og billedet ligner jo på grund af påklædning alligevel ikke den tidsepoke toget er fra.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak