Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Folk og fotograferende - "unormalt med rejsende på banegård" (Generelt)

af UTJ, 16/7 2012, 20:10 (4304 dage siden) @ BlackThorneDK

Hej
Der må da være nogle af de andre fotografer, der ved hvem den ubehøvlede råber på Gedser station er.
Lad os få navnet frem, så han kan få en ordentlig afklapsning, før han ødelægger det for alle andre.
venlig hilsen
Jacob Rout


Er det nødvendigt? Tråden startede i forrige tråd med et billede, af en fotograf der stod i vejen. Nu har den drejet sig direkte over imod de 'etablerede' fotografer, der nu også skal have korporlig afstraffelse?!?

Kan man ikke nøjes med at lade diskutionen være en henstilling, til de kære medmennesker?

Jeg har planlagt at tage med KLK op igennem Grejsdalen den 29. Juli, sammen med 2 kammerater, der også er novicer i tog fotografering, men jeg ved helt ærligt ikke hvilke uskrevne regler jeg kommer til at overskride. Der er jo ikke angivet noget som helst på KLK's side om fotografering, og jeg har knapt nok styr på køreplanen for eftermiddagen, men vi regner med at møde toget kl 9.30 på Kolding station. Det kunne være rart med lidt mere information, og knap så meget trashtalk og afstraffelse i tonen herinde. Det kunne jo være at vi rent faktisk stadig fotograferede tog om 20-30 år, hvor vores fotos vil blive lige så værdsat som jer andres. :-)

Vi glæder os da allerede til at se resultatet af dine billeder - helst uden lyd, hvis I vrisser af toget og eventuelle træer som måtte stå i vejen (jo, en buskrydder indgår i en rigtig fotografs udstyr.....).

Og din entrebillet til togfotografering er i den grad betalt hvis du får flere til at interessere sig for tog. For det er interessen som er basis for at der overhovedet er noget der hedder veterantog.......

Rigtig god fototur.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak