Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Motormateriellet fra HTJ, NJ, NPMB og OHJ

af UTJ, 18/9 2010, 17:26 (4968 dage siden) @ OJK37

Hej Niels!

Spar lidt på "krudtet" - der skulle gerne være et par "godbidder" tilbage til bogen MM8, som arbejdsgruppen bag regner med at du vil deltage i!!!;-) Til orientering kommer MM8 til at omhandle "udenlandsk motormateriel efter 1945", d.v.s. MaK, Henschel, MAN m.m.
Jeg kan godt være Tommy behjælpelig med tegning af OHJ's Mo-ere.

Ole-Jørn

Det behøver du ikke at være bekymret for. Vi udveksler gerne fotografica her og selv om et billede har været vist før så skal MM-bøgerne nok sælge. En bog er fortsat helt anderledes konkret i forhold til et netbillede. Det MM-bøgerne og andre jernbanebøger sælger på, er kombinationen af god tekst og godt gengivne billeder, hvad så enten de er offentliggjort før eller ej. Billeder i et forum som dette (se blot på de svenske ditto) er med til at øge interessen - en Einsteiger skal jo blive bidt af det inden han/hun begiver sig hen og bruger 400-500 kr på en bog.

MM8 skal nok blive god - der er masser af historie i den. Blot hele historien om lokomotivproduktionen i Kiel bliver interessant......sø klø på, de trofaste skal nok bide på. Men tiden er jo næsten kørt fra første bind, som godt kunne klare en opfriskning med lidt mere om de enkelte vogne, men det må vente.

Hilsener
Ulrik


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak