Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Kabeltyveri (Generelt)

af Lars Kongshøj, 28/1 2015, 12:37 (3379 dage siden) @ Ebbe Tranberg

Den tekniske løsning er dyr og tager tid, så der skal en politisk løsning til.

Kald det bare sharia lovgivning, men de nedlagte grænser har gjort at Danmark ligger åbent for folk med en helt anden afvejning af muligheder kontra risiko ved kriminalitet end vi tidligere har været vant til.

I mine øjne betyder lighed for loven ikke at straffen for en forbrydelse skal være den samme for to forskellige personer, men at straffen skal have de samme konsekvenser i form af forringet livskvalitet og fremtidsmuligheder.

For de fleste af os normale mennesker vil bare en uges betinget fængsel være knusende for vores livssituation og fremtidsmuligheder, for en ludfattig rumæner vil 3 måneder i et dansk fængsel vinteren over være som et kurophold. 3 måneder i et fængsel i det EU-land der skal have mindst for ulejligheden vil måske være det, hvis risikoen for pågribelse og domfældelse også steg markant.

Da ingen "tilfældigvis" går tur om natten i baneterrænet med boltsaks eller spraydåser er der ikke så meget at rafle om, og 10.000 kr i dusør til licenserede private banevagter som pågriber personer med disse ting på sig vil kunne gøre en kæmpe forskel.
Gør forbryderne vold på banevagterne skal de dømmes som om banevagten var politibetjent, og banevagten skal omvendt bedømmes lige så mildt.

Igen: INGEN går "tilfældigvis" rundt med tyve- eller grafittivandal-værktøj på banens område.
Vagterne skulle udstyres med kropskameraer til dokumentation, så blødsødne dommere ikke som sædvanligt kan gøre forbryderen til offer i retssalen.

Hm, vi er nogle firmaer der er ved at forberede et tilbyde Heugneke et godt tilbud. Hvis nogen har ide til sagen, prøv at byde ud. Hvidt, moms og skat. I øvrigt har ministeren fødelsdag i dag, så husk at ønske ham tillykke på fjæsbogen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak