Avatar

Privatbanerutebiler - Nordsjælland (4 fotos + snak)

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 1/12 2012, 18:03 (4166 dage siden) @ Niels Munch

Frem for at diskutere videre her, kan du evt. sende mig en mail (via konvolutsymbolet ved mit brugernavn). Jeg tror, vi begynder at kede de andre .....

Hr. Munchs skarpe situationsfornemmelse slår til igen :-P :-P :-P

Nej, spøg til side - når nu I prøver at komme til bunds i en også i mine øjne vigtig side af både banernes og den lokale historie - hvad så?
Skal det så bare ende i Gamle Oles skrivebordsskuffe eller får I/Ole en aftale med en af bussiderne at få rettet og dokumenteret resulatet? Når først oversigten er lavet, så kan man altid bagefter hen ad vejen hægte billeder på efterhånden som man finder dem.

Men kan I se hvilken vigtig primærkilde der er gået tabt ved at Fru Rønn Hornbek fik Rigspolitichefen til at bede Rigsarkivaren om at godkende at "Udlevering af nummerplader" er et internt politianliggende uden offentlig interesse og derfor ikke skal bevares på Rigsarkivet eller landsarkiverne?
De fleste billeder viser registreringsnummeret og kunne man nu gå i arkivet og slå dem op. Nu har men kun Toldvæsenets journaler somikke viser registreringsnumrene (men kunne måske være en hæderlig kilde alligevel....)

Sorry! Det måtte ud!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak