Fragttoge i København (Generelt)

af ChrBrun, Helsingør, mandag 06. maj, 2019, 22:15 (262 dage siden) @ canadianpacific

Netop som Michael skriver, så er det du har set ved Hvidovre, at godstog, der kommer fra Malmö/Cph Lufthavn/Vigerslev, ofte holder for stop ved indkørselsignalet til det som hedder "Hvidovre fjern", hvor det venter på at tog fra Kbh.H passerer. Som der også skrives kører mange godstog enten før eller efter den planlagte tid, og desuden er en stor del af togene i Tjenestekøreplan Gods (TKG) ændret ved toganmeldelser.
Så reelt er det svært at planlægge godstogs-spotting uden kendskab til de daglige planer, som desværre ikke er offentliggjort uden for jernbanevirksomhederne (Banedanmark og godstogsoperatørerne).

--
Christian


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
25 år med IC 3 togsæt på tyske skinner
25 år med IC 3 togsæt på tyske skinner
Tidligere værkmester på IC 3 værkstedet i Aarhus Hans Werner Hansen fortæller i denne artikel om indsættelsen af IC 3 togsæt som EuroCity tog mellem København H til Hamburg Hbf ved køreplanskiftet den 23. maj 1993. Læs også om den olympiske flammes tur i IC 3.
 Læs artiklen 

Jernbanebøger

Kalvehavebanen på cykel
Kalvehavebanen på cykel
Pris 120,- kr.
 Læs mere 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen