Fragttoge i København (Generelt)

af ChrBrun, Helsingør, mandag 06. maj, 2019, 22:15 (140 dage siden) @ canadianpacific

Netop som Michael skriver, så er det du har set ved Hvidovre, at godstog, der kommer fra Malmö/Cph Lufthavn/Vigerslev, ofte holder for stop ved indkørselsignalet til det som hedder "Hvidovre fjern", hvor det venter på at tog fra Kbh.H passerer. Som der også skrives kører mange godstog enten før eller efter den planlagte tid, og desuden er en stor del af togene i Tjenestekøreplan Gods (TKG) ændret ved toganmeldelser.
Så reelt er det svært at planlægge godstogs-spotting uden kendskab til de daglige planer, som desværre ikke er offentliggjort uden for jernbanevirksomhederne (Banedanmark og godstogsoperatørerne).

--
Christian


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lokomotivfabrikker

Radiostyrede tog til Thisted
Radiostyrede tog til Thisted
I slutningen af 1980erne eksperimenterede DSB med radiostyring af tog og der blev bygget en forsøgsstrækning ved Grønttorvet i København. Jan Eriksen var med på en af prøveturene og fortæller i denne artikel om systemet.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen