Avatar

Med tog gennem Rocky Mountains i Canada (Edmonton-Vancouver) (Generelt)

af Thomas Boberg Nielsen ⌂ @, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, fredag 12. juli, 2019, 00:11 (749 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen


[image]


Som sagt: Stationen i Edmonton er et kedeligt sted at opholde sig. Vi havde troet, vi kunne stige om bord kl. 20.50. Klokken var 2.37, da vi steg om bord!

Man kan indskrive bagage til toget (det fravalgte vi). I den anledning er stationen forsynet med et lille bitte transportbånd, som man stiller sin kuffert op på - lige som i en rigtig lufthavn. Ankommende kufferter får - lige som i en rigtig lufthavn - lov til at fise rundt på et transportbånd, indtil passagererne snupper deres kuffert. Det sjove ved denne station er, at der højst er plads til 4-8 kufferter på ankomst-rundturstransportbåndet.

Stationen har også “sikkerhedstjek”. Der er ikke offentlig adgang til perronen og man får stikprøvevist rodet sin håndtaske igennem, inden man slippes ud på perronen (det overværede vi ved et andet tog end vores). Da vi skulle afsted kl. 2.37 var sikkerhedsvagterne så trætte og søvnige, at vi fik lov til at gå om bord uden nogen som helst form for kontrol.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Hectorrail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen