Transkontinentale baner i Nordamerika (Generelt)

af Willie Garvin, torsdag 22. marts, 2012, 14:07 (3224 dage siden) @ gamle ole

Jeg kan da kun tro, at informationerne er så opdaterede og aktuelle som muligt. Der er jo tale om information fra en helt og aldeles officiel side.

Som der skrives andetsteds i denne tråd, så er det ikke hver dag, der er trafik på de enkelte ruter. Visse tog kører måske 2 eller 3 gange om ugen, og selve rutenettet er vist heller ikke så fintmasket som tidligere. Men det er det jo heller ikke herhjemme.
Så passagertrafikken på skinner kan næppe påstås at være, hvad den var engang. Mon ikke der er mange flere, som flyver, hvis de skal på længere ture?

Men det kunne da være morsomt, end dag at flyve til en by på østkysten, og så tage turen tværs over med tog, og så flyve hjem fra f.eks. Los Angeles eller Vancouver. Man kommer helt sikkert til at opleve meget mere, og det er nok også mere afslappende end at køre selv, selvom jeg ikke har dårlige erfaringer med amerikansk trafikkultur.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen