Service i togene (Generelt)

af Pyloriis, tirsdag 20. august, 2019, 08:17 (607 dage siden) @ Svend

Man kunne sagtens have personlig sagspersonale i togene, en stor del af dem der går arbejdsløse bistandsklienter m.m. vil helt sikkert gerne have sådan en tjans at gå rundt og sælge lidt øl og vand samt kaffe og te. Til rimelige priser ikke mere end det koster i et supermarked. Kiosk-priser er helt hen i vejret, bliver det for dyrt vil folk ikke købe i toget.

Det kan sagtens lade sig gøre med lidt velvilje, måske ikke i alle tog det er nok umuligt men i alle lyn og IC tog burde det være muligt.

.
Du mener at det skal ske helt uden for arbejdsmarkedet almindelige regler (så´n lidt sort) med diverse varer indkøbt i Netto og pakket ned i egen rygsæk. Togpersonalet skulle så - med besked fra allerøverste sted - se bort fra, at de befordres rundt i togene (samt letbaner, busser, metro .....) uden billet (men måske udstyret med en rejsehjelm, så de modstår de værste stød fra eventuelt forargede pasagerer).

Skal vi ikke bare indse at vi i dag har et samfund hvor man helst skal arbejde 37 timer og er man på en eller anden offentlig forsørgelse må man helst ikke lave noget medmindre man så nærmest kommer til at arbejde gratis.
Så der var sikkert mange som med glæde ville tage et job med at servicere i f.eks. toget 3-5 timer nogle dage om ugen.
Men så skal vi "skrue" offentlig forsørgelse sammen på en anden måde - og vil vi det / tør vi (Nå det er helt udenfor dette forum)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen