Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Service i togene (Generelt)

af P.Jensen, 19/8 2019, 09:18 (1712 dage siden)

Sidst da jeg kørte med dobbeltdækker tog i Holland kom der en ung mand igennem toget med en stor rygsæk og en kurv i hånden. I rygsækken havde han varmt vand til (pulver)kaffe og te(pose), krus sad på rygsæk i dispenser og i kurven enkle søde sager og sandwiches m.v. - og en lille betalingsautomat (ingen kontanter). Effektivt netop fordi sortimentet var begrænset og ikke kræver en stor servicevogn.

Jeg nåede ikke at spørge om det var en ikke godkendt iværksætter eller om det var en der var godkendt af selskabet. Nogen havde da lagt ide og arbejde i at få fremstillet en rygsæk der kunne sørge for at han ikke fik en meget varm ryg!

Tja, kunne man tænke sig at man havde denne service i IC togene - f.eks. mellem Fredericia og Odense eller ???? Lille depot hver sted til opfyldning af varmt vand mv. - så disse servicemedarbejdere kører med frem og tilbage mellem to stationer.

Og ja - det kræver at togene ikke er overfyldte så man ikke kan komme igennem toget.

P.Jensen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Jernbanebøger

DSB Rutebiler - Fra Statsbanerne til Combus

DSB Rutebiler - Fra Statsbanerne til Combus. Pris 380 kr.

Læs mere
Østre Gasværk
Østre Gasværk

I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak