Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Railjet og smuldret aftaler. (Trafikpolitik)

af KimC, 2/5 2012, 17:06 (4389 dage siden) @ Woodi

Man kan læse i diverse udenlandske artikler, at Tjekkerne (CD) og Østrigerne (ÖBB) har forkøbt sig og med den mulige fornemmelse for rentabel kontrakt ved, at opslå en større option end virkelighed er og dermed er Siemens blevet sure og føler sig med rette, groft udnyttet.
De (Siemens), har nu 16 Railjet-stammer stående og vidst nok sat til salg, men kunne dette være et alternativ til/i Danmark ?

Et alternativ til hvad?
Det der mangles her er jo tog der kan køre på uelektrificerede strækninger, selv om DSB vist nok en gang for længe siden har bestilt nogen tog der skulle kunne det.
Hvis der kommer strøm til Esbjerg for slet ikke at tale om andre destinationer, skal der vel også anskaffes noget til at køre de ture, men i første omgang vil DSB jo støve nogle EAere af.
Helt ærlig tror jeg ikke at DSB er interesseret. DSB vil have noget der er lavet specielt til dem, alt andet er for dem som at iføre sig andres brugte underbukser.

Det er som man kun tænker frem til dagen i morgen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail
Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924
Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924

Her er tekst og billeder fra jubilæumsskriftet "Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924", der fortæller om banens forhistorie, anlæggelse og første 25 år. Skriftets annoncer er udeladt men findes i PDF-versionen i Jernbanen.dk´s arkiv.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak