Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Politikere og deres tro på godstrafik på skinner (Generelt)

af ulca, 14/12 2014, 14:46 (3420 dage siden) @ Anders Madsen

Den gode nyhed bliver tilmed understøttet af denne udtalelse fra Klima-, Miljø- og Teknikudvalget i Lolland Kommune tilbage i marts 2014

http://www.jernbanen.dk/forum/index.php?id=78177

Der er noget i gære i Nakskov.

Ja, det må man sige: Dels de ting som er nævnt på dit link (skærver til Banedanmark og veterantog til turister), dels at Vejdirektoratet har udpeget Nakskov som foretrukket byggeplads til broelementer til den nye Storstrømsbro, helt specifikt på det område vest for det tidligere værft hvor Vestas opbevarede møllevinger, lige nord for den nuværende genbrug.

I øvrigt, så blev det i link debatteret hvem der skal betale for en istandsættelse af havnebanen. Hvad det angår synes jeg helt klart, at det enten er den myndighed (hvilket vel er kommunen) som har givet tilladelse til at asfaltere henover sporene, eller de virksomheder som har gjort de uden tilladelse.
Det nævnes også at broen til Færgelandet ejes af kommunen, mens sporet ejes af havnen; men havnen ejes jo gennem et selskab af Lolland kommune, så i sidste ende er det samme sted pengene skal komme fra.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hvad er det?
Hvad er det?

Her er en lille samling på 28 jernbanebilleder optaget gennem de seneste 30 år og spørgsmålet er nu, hvad de forestiller? Forhåbentlig kan nogle af Jernbanen.dk´s jernbanekyndige læsere identificere nogle af motiverne.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak