Julekalenderen 2020 - 16. december - De Kusttram mv.

af Lars Henning Jensen, 16/12 2020, 21:37 (1305 dage siden) @ K564

Jeg vender tilbage sidst på dagen med nogle flere billeder fra banen, når jeg er hjemme ved min private pc ...

Mh
LH


Hej LH

Din opgave i dag, er en af dem, som jeg versætter i dette forum. Noget jeg aldrig har oplevet/set. Det er helt klart et sted, som kommer på listen over steder, som skal opleves (der er jo også godt øl i området), når der igen bliver mulighed for rejser. Jeg ser frem til flere foto.

Hilsner Keld

Hej igen!

Ja, jeg synes jo også at det er sjovt og inspirerende dels selvfølgelig at gætte med eller selv lave finde på en opgave, men også bare at kigge med, når man er helt på bar bund - og så netop måske blive inspireret til enten selv at opsøge spændende lokaliteter eller blot finde flere oplysninger i bøger eller på internettet og så rejse "i tankerne".

Belgien er et lidt overset rejseland - både hvad jernbane angår og i det hele taget. Vi har tidligere beskæftiget os med Belgien og særligt SNCV her i dette forum, og der var måske anledning til nu at genlæse disse indlæg. I al fald går der jo nogen tid, inden det er muligt at rejse normalt igen.

Her er nogle billeder fra vores rejse i 2011. Vi boede i De Haan på B&B i en sjov gammel villa tæt ved stationen - i De Haan er der nemlig en rigtig gammel vicinalbane-station, mens resten af strækningen er noget enklere udstyret
[image]

Stationen i Knokke - med billetsalg
[image]

Museumsvogne i remisen i Knokke - billedet er taget gennem et vindue
[image]

Raversijde - dagens opgavebillede er taget lige foran vognen til venstre (da den var kørt)
[image]

Jernbanestationen i De Panne - med licensbygget "gumminæse"
[image]

En af de mange fantastiske chokoladebutikker - dog ikke i De Panne, men i Brugge
[image]

Aften i Blankenberge
[image]

- og ja, det belgiske øl er også fantastisk, og man kan heldigvis købe og nyde meget af det herhjemme, mens vi venter på at få lov at rejse igen ...

Mh
LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak