Endnu flere forsvundne stationer - Færgen trb (+2 fotos)

af Lennart H, 21/2 2013, 12:14 (4082 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Hej Lennart.

Formentlig er årsagen først og fremmest, at ingen så tager fejl, -- stiller sig op og venter på et tog, som så bare kører lige forbi.

Hertil kunne der vel også være vedligeholdelsesmæssige årsager: Sålænge perronen ligger der, skal den trods alt holdes ved lige, alene for ikke at skride ud på/i sporet.

Sidst: Når noget ikke anvendes, inspirerer det i vore dage til hærværk, og pludselig ligger dele af perronen måske på/i sporet ! ! !

Hilsen,
Erik V. Pedersen,
http://evp.dk/index.php?page=februar-2013

Hej Erik. Ja ok, angående vedligeholdelsen kan jeg godt se det. Havde tænkt over om det kunne være for at undgå misforståelser med hensyn til trinbrættets fortsatte benyttelse, men jeg blev enig med mig selv om at det måtte være langt billigere at opsætte et skilt, hvilket også ville virke mere vestjysk og hyggeligt. Tror også de fleste i området har læst om trinbrættets nedlæggelse i lokal avisen, og måske diskuteret det livligt med hinanden :-D Ikke for at være fordomsfuld, for for folk er sgu så fine oghyggelige der ude ved Lemvig - Thyborøn kanten!:-) Men igen der er jo selvfølgelig også mange turister i det område.
Mvh Lennart


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak