Endnu flere forsvundne stationer. (1 billede)

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 24/2 2013, 18:24 (4079 dage siden) @ Minoque

Nå Sandby skal åbenbart ikke med :-) , så her er et billede hvordan det så ud den 14 oktober 2009 før de fjernede perronerne.

[image]


-------------------

Hej Minoque.

Nu er Du vist ikke rimelig (jeg har set/læst din :-) ), men Du må også have bemærket, at vi her taler FORSVUNDNE (læs: nedrevne) stationsbygninger. Sandby stationsbygning ligger jo tydeligvis lige på den anden side af hækken, og er således IKKE "forsvunden".

Jeg overvejede at sætte den på "Observationslisten", ---men gør jeg det, antyder jeg nemt en kommende nedrivning, og det vil den nuværende ejer måske ikke finde særlig "morsomt". Hvis ikke det er det, kan det hurtigt blive et følsomt emne.

Så: Tak for billederne, men lige nu er de næppe aktuelle -som jeg ser det. Skulle de blive det en dag, har vi her et par billeder, der rækker nogle år længere bagud end de, der kan tages til den tid.

Der er INTET i vejen med billederne, men . . . . . . som allerede nævnt ! ! !


Hilsen og tak,

Erik V. Pedersen.
http://evp.dk/index.php?page=endnu-flere-forsvundne-stationer

PS: Der kommer snart nogle andre fotos på: Der arbejdes kraftigt på "sagen", og jeg skylder stadig nogle svar på modtagne mails. Beklager - hvis det fortsætter således, må jeg snart have ansat en mand M/K ;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak