OT Hvordan man jager nye entusiaster væk fra hobbyen.

af Steffen Dresler, 21/5 2023, 15:44 (397 dage siden) @ Michael Deichmann

Kære Michael

Jeg har egentligt ikke lyst til igen at skulle forsvare mit skrevne flere gange, men nu gør jeg det en sidste gang. Det er jo ikke Facebook vel?

Jeg har på INTET tidspunkt svaret negativt til nogen spørgere og jeg kan se, at jeg ofte har svaret på et spørgsmål, hvor jeg senere kan se, at flere vidste svaret. Der kan så være flere årsager til ikke at svare, tid, arbejde eller ikke set sp. mv.

Kan jeg ikke svare, gør jeg det jo ikke vel? Enten et svar eller henvisning eller slet ikke noget. "Øvle bøvle" er ikke mig og min tid og lyst. Og at jeg tror det og det kan jo ikke bruges, tro er noget med kirken om søndagen at gøre og ikke til et svar her på siden. Og synes jeg det er tosset sp. svare jeg heller ikke og til forskel på nogen jeg har oplevet på nettet, skriver jeg så heller ikke, hvad jeg mener om sp. eller spørgeren.

Jeg har altid været positiv og som du skriver ofte henvist til flere kilder mv. Dette fordi jeg gerne vil hjælpe, hvis det er indenfor mit vidensfelt.

At jeg synes der er ved at være en tildens til at forlange uden at yde og ikke sætte sig ind i selv de mindste spørgsmål før man spørger er DET jeg skriver og henviser sidst i min skriv til en mængde kilder, hvor langt de fleste svar normalt kan findes.

Dette har INTET med bogkøb at gøre og LÆSER du de svar jeg skriver, kan du også tydeligt se, at jeg på intet tidspunkt fremhæver egne udgivelser. Salg af det jeg har skrevet interesserer mig ikke, det er et overstået kapitel. Skidtet udsolgt!! Og jeg har personligt ikke tjent noget som helst. Men det jeg har skrevet og været med til at skrive har gjort, at min makker (foreningsforlag) og jeg har smidt et par hundrede tusind kroner efter jernbanemuseer, veteran- og MJ klubber, der havde en dårlig økonomi eller på anden måde kunne bruge nogen penge. Hvad har du??

Jeg gentager (igen). Jeg brugte anledning til at skrive, at man før man spørger, har prøvet at finde et svar og hvis ikke tilfredsstillende, kan man bruge denne udmærkede hjemmeside.

Bedste hilsener

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak