Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Lokaltog MY 105 i Nakskov (Jernbanen i dag)

af ulca, 6/10 2015, 16:08 (3127 dage siden) @ Jan Pedersen

Videoen er ganske vist ikke så god, men i betragtning af vejret så alligevel okay. Men billederne er til gengæld rigtig flotte.

Du nævner på din side, at "skoletoget" skal køres med 3 sæt. Hvor har du hørt det henne ? Og er der virkelig så mange med? Jeg tager selv det tog til Maribo hver morgen og sidder normalt i forreste sæt, og her lader der ikke til af være så fyldt. Men okay, nu er Maribo og Sakskøbing trods alt en kenne større end Søllested og Ryde, så der er nok en del som stiger på der.

Jeg kan huske for 15 år siden, hvor det fra skolestart i August til juleferien var nødvendigt med 3 sæt, og alligevel kneb det ofte med siddepladser når toget kørte fra Sakskøbing. Når man så tænker på, at IC2 har 124 siddepladser, så siger ovennævnte eksempel lidt om antallet af elever til det daværende I&H i Nykøbing, selvom nogle af de faste rejsende vist var folk med arbejde og lidt senere mødetid.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederDSB MZ1442
Sønderjyske jernbaneminder
Sønderjyske jernbaneminder

Uwe Hänel fortæller her om sin barndom i Sønderjylland i 1940erne og sin interesse for jernbaner. Hukommelsen fejler ikke noget, når Uwe fortæller om de forskellige lokomotivtyper, tog gennem Jernbanegade i Sønderborg, gasværket osv.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak