Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ingen aprilsnar: 'Ingen elektrifisering på... (Generelt)

af dr42 ⌂, 14/10 2017, 11:26 (2386 dage siden) @ Ove Nygaard

Elektrificeringen af Tønderbanen er udskudt om 1 år? Ja men, så længe venter vi endnu. ;-)

I øvrigt er mit indtryk, at der findes mange fagmænd her der specialiserer sig på 'all & sundry' i Danmark-relaterede sager. Til tider har man selv indtrykket at man kunne løbe tør for sådanne sager - eller hur? Måske sker der simpelthen ikke nok for at fylde et forum hver eneste dag.

Så det kunne ikke være helt forkert at, for afvekslings skyld og indimellem, bringe den ene eller andre jernbane-melding fra udenfor. Og her er det sågar fra en skandinavisk brodernation så I selv kan læse det, ikke fra fx Grækenland, som for nogen uger siden. På kortet kan man se, hvorfor folk er meget 'angelägna' om at få dette el-hul stoppet. Samt at elektrificeringen til Stjørdal og Steinkjer er den første skridt til en sådan af hele Nordlandsbanen.

[image]

Mht indholdet har jeg i øjeblikket en fornemmelse om at politikeren prøver at bluffe den stegede pris ned, så måske er det hele ikke tabt endnu. 'Hold on', mens jeg overvåger udviklingen...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MO1840Indsend billeder
Faxe Jernbane - FJ
Faxe Jernbane - FJ

Danmarks første privatbane var den smalsporede Faxe Jernbane fra Faxe Kalkbrud til ladepladsen ved stranden, der åbnede i 1864. Banen var i drift helt frem til 1982, hvor lastbilerne overtog transporterne. Her er historien om Faxe Jernbane med fokus på det rullende materiel.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak