Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Billund: Trafikstyrelsens undersøgelse er ude (Generelt)

af Woodi, 1/9 2012, 16:51 (4257 dage siden) @ Fysikeren

Jeg tror de er villige til at levere datagrundlag til Trafikstyrelsen; det kan jo evt. ske under en aftale om, at de ikke offentliggøres. Du har tre større leverandører af data, og det er ikke specificeret hvordan den enkeltes kundegrundlag ser ud, men kun det samlede billede.

Netop disse tre er jo ikke særligt interesseret i at modarbejde en bane, da det især for lufthavnens vedkommende ville øge deres tilgængelighed.

Det kan du så have ret i Fysikeren, men Hvis spørgsmålet eller undersøgelsen kun har gået på én bestemt mulighed for transport herunder placeringen af tracé, så kunne det være "spin" for at opnå en måske bedre og mere henseende og ønskeligt bane.
Jeg kender ikke helt undersøgelsens baggrund på hvilke præmisser der er gjort på, kun at undersøge de Nordlige tilslutninger og synes ikke, at man har været hele vejen rundt om mulige og e.v.t. placeringer, kun at man desværre efter danske forhold, altid fokuserer på økonomi og til tider måske lidt for "lige til" tankegange - alt uden de helt store visioner.

Havde et stort projekt som f.eks "Stuttgart.21" projektet i Tyskland udtænkes med danske normer og tankegange - så var dette projekt aldrig blevet til noget og desuden er Danmarks Naturfredningsråd godt og grundigt ved at omlægge landet til det 17´århundrede.

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak