Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DF vil flytte Banedanmark væk fra København (Trafikpolitik)

af Tom, Odense, 5/8 2015, 10:12 (3188 dage siden) @ Gæst1

Det samme gjaldt også politikerne, ved godt nogle rejser med toget. Men det er altid i IC eller Lyn-tog med betjening. Nej de burde prøve nogle regionaltog fredag eftermiddag, med masser af passager og ingen personale til at hjælpe folk. Forstår stadig ikke at vores politiker og fagforeninger m.m. vil finde sig i den dårlige service der er inden for den kollektive trafik.

Men en skønne dag sker der måske en større togulykke, hvem skal hjælpe og vejlede folk. Det jo ikke sikkert at lokomotivføren er i stand til noget som helst.

Man laver også grin med alle de passager der troligt betaler for deres rejse, mens andre bare er fløjtende ligeglad og snyder og bedrager som det passer dem. Synd man ikke mere må smide sådan nogle tumper af toget så de kunne få en gåtur..

Det kunne man godt finde ud af i gamle dage.

Det med at flytte statslige arbejdspladser er ikke altid godt, ved fra en bekendt at bl.a. lokomotivfører uddannelsen i Tønder slet ikke var ordentlig planlagt. Skolen vidste ikke hvordan opgaven skulle gribes an, man havde ikke nogen lærer med den fornødne viden. Og slet ikke nogen undervisnings remedier.

Instruktører fra DSB måtte hver dag kører frem og tilbage fra Fredericia, der var kun mulighed for teoritisk undervisning ingen praktisk.

Eleverne skulle bo på et kollegie der i hast var indlejet til formålet, for forbindelserne til Tønder er jo heller ikke de aller bedste.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak