En meget vanskelig - er Nørre-Sundby (Brogade)

af Lars, 11/3 2017, 12:04 (2620 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Spændende debat. Den viser, at vi slet ikke er i mål endnu.

Det må da være muligt at fastslå sporforløbene og placeringen af den midlertidige station, selv om billedmaterialet er sparsomt. Om ikke andet må de lokale arkiver kunne oplyse herom.


Tjah, jeg er desværre bange for, at historien ikke ligger der sådan lige til at samle op. Det kan godt tænkes, at der ikke eksisterer det fornødne dokumentationsmateriale. :-| Men om ikke andet, så må lokalarkivet jo kunne fortælle, hvad bygningen så har været brugt til, hvis den ikke har været station. ;-)


Arh, Selv om det ofte er tilfældigt - og sparsomt - hvad der gemmes, og det nok kan være begrænset hvad billeddokumentation angår, er der vel arkivalier, som kan kaste lys over sporforløbet og stationens placerring. Vej- og jernebanet forløbet i Nørresundby - og dermed stationernes placering - må have være debatteret på adskillige møder, både hos DSB, byråd og amtsråd, med de arkivalier den slags plejer at kaste af sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Fra ´De gode gamle dage´
Fra ´De gode gamle dage´

Morten Flindt Larsen har samlet en lang række små historier og anekdoner, der fortæller om livet ved banerne, den gang tiden var en anden i ´De gode gamle dage´. De stammer fra tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v. som Morten har gennemlæst.

Læs mere

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak