Ingen tog Nykøbing-Rødby - men ingen information heller? (Generelt)

af krabsen, søndag 12. august, 2018, 16:58 (125 dage siden) @ Peter Christensen

Du vil sikkert sige, at det kan man hurtigt lære, men sådan spiller klaveret ikke: Hvis der sker en ulykke mens den pågældende uuddannede afløser er på vagt, hvem har så ansvaret? Og hvilket forsikringsselskab vil påtage sig erstatningsansvaret i denne situation?

Er BDK ikke selvforsikrende som resten af staten?

Muligvis, men det ændrer sådan set ikke meget på sagen. Så er det bare et internt 'selvforsikringskontor' eller hvad det nu hedder, der har aben. Eller måske finansministeriet, hvilket nok ikke gør det smidigere..

I begge tilfælde kan det, at en sikkerhedsfunktion er udført af en person uden den krævede uddannelse/certificering, komplicere (og måske forhøje) erstatningsansvaret betydeligt.

Edit: og ja, meget kunne gøres smidigere, hvis der var mere rum til lokale beslutninger og ansvarspåtagelse. Men sådan spiller djøf-klaveret ikke:-(


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanehumør
Jernbanehumør
´Og så var der den om …´. Morten Flindt Larsen har samlet en lang række historier og vittigheder fra jernbanernes univers ved at gennemgå tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v.. Tilføj selv dine egne bedste jernbanevittigheder.


 Læs artiklen 

Danske privatbaner

Læs historien om:
Køge - Ringsted Banen
Ringsted i snestorm
Ringsted i snestorm
Webmaster Tommy Nilsson var den 28. december 2001 i Ringsted midt i en snestorm. Det kom der denne fotoreportage ud af. Det lykkedes at holde kameraet nogenlunde fri for sne selv om sneen væltede ned.
 Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen