Ingen tog Nykøbing-Rødby - men ingen information heller? (Generelt)

af Allan Støvring-Nielsen, lørdag 11. august, 2018, 10:05 (128 dage siden) @ Jens N

Arbejdsgiveren har som regel mulighed for at pålægge medarbejderne overarbejde til en vis grad. I dette tilfælde hvor statens infrastruktur er fejlramt kunne det være en mulighed.

Generelt har Banedanmark de senere år nedprioriteret rekrutteringen af nye fjernstyringsnedarbejdere, i forventning om personalebesparelser med indførsel af det nye signalsystem. Det kom som bekendt ikke som planlagt og det rammer nu både Banedanmark og operatørerne, da der er for få medarbejdere i kommandoposterne.

Mvh. Jens

Tror du at det bliver lettere, at rekrutere nye medarbejdere til kommandoposterne, hvis man langer tjenestelige ordrer ud?

Der er skam stor villighed til at bemande ekstraordinært, hvilket som nævnt skete både i går og i morgen! Nu er der jo tale om skattekroner, så vi kan ikke stille de same ublu krav til betaling af overarbejde, som dine kollegaer kan og gør!

Og så kan du jo ikke bare beordre en trafikleder fra Nordjylland til Rødby. Vedkommende skal først sættes ind i de lokale forhold og indøves. Ligesom dine kollegaer ikke kan køre, hvis de ikke har strækningskendskab, eller kan rangere på stationer de ikke kender. Der plejer I at henvise til at det handler om sikkerhed!

Allan


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


LNJ YM20
RDK EA3018
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen