Aarhus-Aalborg igen-igen-igen forsinket yderligere (Jernbanen i dag)

af andersj, Nordjylland, søndag 10. februar, 2019, 20:26 (344 dage siden) @ Rail


I løbet af ugen valgte man også at ICL toget der ankommer sydfra xx:13 skal ankomme i spor 3 istedet for spor 1. Så når ICL ankommer et par minutter før tid, så er det umuligt at nå Nordjyske Jernbaner xx:12 fra spor 1.


.
Det er ikke hørt før: At man håber på forbindelse med en (køreplansmæssig) overgangstid på minus 1 minut :-)


Men man kan jo godt give folk en chance ved at ankomme som normalt i spor 1. Der er fin køretid mellem Hobro og Aalborg, der gør at ICL kan komme et par minutter før tid. Men det kan også være at man har valgt spor 3 løsningen for at undgå at skiftende passagerer forsinker NJ nordpå.


Jeg har lidt svært ved at se hvordan NJ skal kunne afgå til tiden xx:13 hvis DSB først ankommer xx:12 i samme spor ?

Normalt ankommer ICL i spor 1 xx:07 men pga. ind- og udrangering i Randers er ankomsten pt. xx:13. Nordjyske Jernbaner kører fra spor 1 xx:12 nordpå. Bemærk at spor 1 og 3-4 i Aalborg er delt op i to blokke.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Aalborg Privatbaner
Siemens Desiro / DSB litra MQ indsættes i drift
Siemens Desiro / DSB litra MQ indsættes i drift
Læs i denne artikel om forhistorien, bygningen, godkendelsen og ibrugtagningen af nye Siemens Desiro togsæt til DSB i 2002. Tekst og billeder er af DSB´s projektleder for litra MQ Hans Werner Hansen. Læs artiklen 

Jernbanebøger

Perle - Toget til Paradis og Sibirien
Perle - Toget til Paradis og Sibirien
Pris 260,- kr.
 Læs mere 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen