Aarhus-Aalborg igen-igen-igen forsinket yderligere (Jernbanen i dag)

af Svend @, lørdag 16. februar, 2019, 18:35 (372 dage siden) @ andersj

Måske opgaven skulle flyttes fra togpersonalet til kommandoposten i Aalborg. De ved jo om NJ kommer til tiden. Sæt signal klokken xx:44 når Kmp Aalborg ved at der ikke kan opnås forbindelse, ellers sæt signal senest xx:46 eller når NJ er ankommet.

.
Selv i Nordjylland har man åbenbart mistet fornuften: Mon ikke det er sådan, at Banedanmarks medarbejdere - som forventet og krævet af DSB - stiller signal for togene i god tid inden afgang. Det er jo meningen at dørene lukkes et stykke tid inden afgangstiden og at toget netop begynder at bevæge sig præcist på sekundet. Det er der nogle kloge mennesker der har fundet ud af. Hvis DSBs tog alligevel skal vente, skal beslutningen tages af DSB (et eller andet sted i kongeriget) og beslutningen skal formidles videre til togets personale. Aftales der ikke noget, bliver Banedanmark "stillet til regnskab" for forsinkelsen, hvis de vælger at vente med at stille signal til NJs tog er ankommet. Ren bogføring! Kom ikke og sig, at det er nemt at drive jernbane.
DSB har en ide og en opfattelse af, at kunderne hellere vil have at toget kører på sekundet, end at alle når at komme med ;-) :-)

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hectorrail
Hectorrail

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen