Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Information om forkortet rejsetid for s-tog med CBTC? (Generelt)

af KKLD, 21/3 2019, 23:11 (1865 dage siden) @ steenth

Nu når jeg kigger på rejseplanen så bliver der stadigvæk stoppet på Jægersborg St. i dagstimerne med begge linjer helt frem til d. 5. juni hvilket er så langt frem rejseplanen vil lade mig se.
Har DSB skiftet mening? :-P


Næppe. Det kunne ligne at den nuværende køreplan er blevet kopieret for langt ud i fremtiden. DSB har brug for den tid, som bruges på Jægersborg, når grænsen for det nye signalsystem flyttes imod Syd. Derudover er der sporarbejde fra den 3. juni på Lyngby Station, som medfører at alle skal skifte S-tog på Lyngby Station - det er hellere ikke med i rejseplanen. Så der må være fejl i den køreplan, som er lagt ud. Eller den ikke er blevet opdateret for de ændringer. Der er et sporarbejde den 1. og 2. juni - den er lagt ind. Men den er annonceret på dsb.dk's hjemmeside.

Tak for svar. Kan du uddybe hvad der menes med "DSB har brug for den tid, som bruges på Jægersborg, når grænsen for det nye signalsystem flyttes imod Syd."?
Jeg troede at de fjernede stoppet fordi de ikke længere var nødt til at stoppe der pga. skift mellem signalsystemer, samt fordi der ikke var nok passagere til at have 2 linjer stoppe der.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak