Fremtidens S-tog - med DSB (Generelt)

af mikedk2100, søndag 12. maj, 2019, 21:52 (8 dage siden) @ KDF

Et fyldt SA tager 312 passagerer - Bilens individualisme gør, at der nok skal 312 selvkørende biler til at erstatte et enkelt togsæt i myldretiden. I den del af København hvor jeg bor kan vejene ikke udvides, så hvor skal alle de biler køre henne - det glæder jeg mig til at se :-)

Mvh

Morten

Hvor skal bilerne være, nu man bliver ved med at jage kunderne væk fra jernbanen? ;) Det er dét, der er min pointe. Antallet af biler, selv i København, vokser eksplosivt, vi kan ikke vente 20-25 år på, at man er færdig med at lege med s-banen, så passagererne får et reelt alternativt til bilen - selvkørende eller ej.

Mvh Michael


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud
3 flyttefirma tilbud
Brammingeulykken
Brammingeulykken
Den 26. juli 1913 skete en af de værste jernbaneulykker i Danmarks historie, da Tog 1029 - også kendt under navnet ´Emigranten´ - afsporedes umiddelbart vest for Bramminge station. Ved ulykken omkom 15 personer, ligesom mange blev hårdt såret. Her er hele historien.
 Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen