Enkeltsporsdrift cityringen (Generelt)

af mpp, torsdag 07. november, 2019, 15:19 (321 dage siden) @ Banemanden

Jeg er farvet af, at det er min arbejdsplads, men dog alligevel overrasket over, at man kan åbne en helt ny bane, med et helt nyt system uden at have flere fejl end der har været.

Som bruger er jeg faktisk fuldstændig enig. Der vil altid være noget der mangler og på både Nørrebro, København H og Østerport er de forbindelser der mangler jo noget der "hører til" de eksisterende stationer og har skullet tænkes ind i diverse vedligehold der.

På Marmorkirken er der også opsat lænestøtter efter åbningen, ligesom rulletrapperne er blevet byttet rundt – det tog lidt tid at få skiftet klistermærker på rejsekortstanderne, men det hele har jo virket. Det vil nok være svært at lave et system der 100% virker fra starten og så kan man jo lige så godt lade passagerene køre fra starten og så tage de forskellige småting derfra. Det er – alt i alt – altså en rigtig god metro vi har fået :)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen