Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Cityringen lukker i to uger (Generelt)

af pjl, 17/12 2019, 15:55 (1595 dage siden) @ Banemanden

Både S-tog og fjernbane lukker strækninger, når de skal kobles på et af de nye signalsystemer. Hillerødbanen var lukket 4 dage, da de skiftede over til CBTC fx. Og kørte efterfølgende efter en noget forringet køreplan og med halvering af togmængde i lidt over 2 måneder. På en eksisterende bane. Thales har også samme udfordringer i det nordlige. Her har du bare den problematik oveni, at det ikke bare er en tilføjelse til signalsystemet, men også en helt ny og ukørt bane.

Det er måske det at man bare lukker en jernbane/metrostrækning fordi (indsæt uforudset problem), der er begyndt at irretere folk - det kan jeg godt forstå, for det er ved at blive en grim vane hos Banedanmark og nu også Metroselskabet? Og den sene udmelding hjælper heller ikke sagen særlig meget.

Eftersom Nordhavnsgrenen er planlagt og besluttet efter Cityringen blev, så skulle man så have ventet 6 måneder med at åbne den allerede forsinkede cityring.

Går ud fra at man projektleder begge ting fra samme sted og derfor har kunnet se dette sammenfald flere måneder i forvejen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak