Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

"Ny perron åbner på Hjallese Station" (Generelt)

af Niels Munch, 3/10 2020, 10:02 (1303 dage siden) @ Niels Munch

Odense Letbanens nyhedsbrev af 29.09.2020:

"Ny perron åbner på Hjallese Station

I starten af oktober bliver der åbnet en ny perron på Hjallese Station. Perronen er bygget, for at rejsende nemt kan skifte fra Svendborgbanens regionaltog til letbanen.

Perronen er bygget imellem Banedanmarks og letbanes spor og bliver dermed bindeleddet imellem de to tog. Samtidig med åbningen af perronen bliver der åbnet for nye trapper, elevatorer og broen over regionaltogets spor, så rejsende nemt kan komme til og fra de to tog.

[image]Hjallese Station (Odense Letbane, foto: Lasse Olsson).

I forlængelse af åbningen skal den gamle perron til regionaltoget fjernes, og der bliver sat hegn op, så det ikke er muligt at krydse skinnerne. Dette arbejde bliver udført som aften- og natarbejde fra søndag 1. november til fredag 6. november, da arbejdet af sikkerhedsmæssige årsager ikke må foregå, mens regionaltogene kører.

Letbanen er planlagt til at åbne og køre sin første tur fra Hjallese Station med passagerer i september 2021. Frem til åbningen af letbanen bliver letbanetogene, signalerne og de mange tekniske installationer testet."

Kilde: https://www.odenseletbane.dk/nyheder/ny-perron-aabner-paa-hjallese-station/ .


Den 30.09.2020 kunne jeg konstatere, at der stadig mangler den sidste bid letbanespor (bag plankeværket) ind på Hjallese Station samt køreledningsanlæg, ligesom letbanens peronanlæg ikke er færdigt.


M.v.h.
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Frygt og fascination

Frygt og fascination. Pris 250 kr.

Læs mere
DSB MO1819

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak