Nattog til Hamburg Hbf og Berlin Hbf i 2021 (Generelt)

af mikedk2100, tirsdag 24. november, 2020, 18:12 (166 dage siden) @ Gæst42

https://www.mynewsdesk.com/se/snalltaget/pressreleases/nu-oeppnar-bokningen-foer-nattaa...


Det bliver så godt. Eneste hage er vel, at vi vel ikke ved, hvor meget verden har åbnet sig efter coronaen. Men vi kan vel håbe på, at vaccinen virker og er nogenlunde alment udbredt også i Danmark til sommeren 2021.


og at deres vogne er så gamle at mange nok kun vil gøre det én gang..


Det kan ikke blive værre end DSB. I øvrigt er der vel intet i vejen med ældre materiel, så længe det er vedligeholdt og rengjort.


Har du prøvet at skulle sove i en sove-/liggevogn der har stået hele dagen i solen og som ikke har køling?

Nej, men jeg har ofte kørt med DSB, hvor klimaanlægget er gået amok og lavet tropestemning i hele toget. Og der er jo ingen vinduer at åbne i “moderne” tog.

Og ja, så bor jeg som så mange andre i en lejlighed, hvor der om sommeren sagtens kan være over 30 grader i soveværelset om natten.

Men svenskerne er åbenbart ikke så sarte, for ellers ville de jo ingen kunder have til deres nuværende nattog. Og reelt er dette nattog også til svenskerne, ikke danskerne. :-D

Jeg glæder mig i hvert fald over, at det igen bliver muligt at køre med nattog til Europa, så man ikke nødvendigvis skal flyve for at komme nemt og komfortabelt afsted.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder

Jernbanebøger

På Sporet af 2017

På Sporet af 2017
Pris 230 kr.

Læs mere
3 rengøring tilbud

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen