Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Jeg holder med PD (Jernbanen i dag)

af Per Hauberg, 14/12 2011, 18:32 (4520 dage siden) @ PD Hansen

Folk, der af den ene eller anden grund ikke trives i deres job, kan vel frit vælge at sige op - også i DSB. -Der er jo altid arbejde til dem, der vil arbejde - ifølge Niels Hausgaard.
Men det er også sandt, hvis nogen siger, at dette ikke var sket, hvis ikke Folketinget havde sparet DSB ihjel gennem "privatiseringen". Før denne ulyksalige beslutning var der både tjenestemandsregler OG korpsånd til at forhindre den slags unoder.

Hvis vi vender blikket 20-30 år tilbage - længe før der kom konkurrence fra faste forbindelser mellem landsdelene, så var det fagbevægelsen med kæmpeklaphatten og tågehornet Preben Møller Hansen i spidsen, der totalt kuldsejlede de private Kattegat-rederier, hvoraf ihvertfald to af dem (JKL og GHF) aldrig rejste sig igen efter galningens strejker, hver gang, der var en chance for penge i kassen omkring højtider og skoleferier.

DSB har det svært nok med det mere eller mindre politiker og eller EU - påtvungne katastrofeindkøb IC4, og har bestemt ikke brug for illoyalitet indefra lige netop nu !

Der bør gribes ind fra allerøverste sted, så såvel pendlere som julerejsende sikres omgående - og så DSB ikke lider yderligere.

vh

Per
Fagforeningshader


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak