Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Jeg holder med ... (Jernbanen i dag)

af Henrik Hansen, Vejen, 14/12 2011, 20:32 (4520 dage siden) @ re20000

Hvis DSB har været næsten et år (til Januar) om at komme til lommerne så er det vel DSB der har taget de ansatte som gidsler, da de trofast har arbejdet videre. Men ligeså snart man sige nok er nok som ansat så er man åbenbart stalinist ?

Hele konflikten bunder, som jeg forstår det, i ændrede vilkår som følge af Søren Eriksen's prokurator-knep med at udskille vedligeholdelsesfunktionen i et selvstændigt selskab, for at forsøge at skjule DSBFirst katastrofen.

At man ikke nu næsten et år efter, endnu ikke har opnået enighed om de fremtidige arbejdsvilkår, er helt forrykt. DSB's ledelse kan ikke have været uvidende om en stigende utilfredshed blandt håndværkerne, og burde have kunne have set at denne situation kunne opstå.

Det er selvfølgelig kedeligt at DSB's passagerer blive taget som 'gidsler' i en faglig konflikt, men hvis der skal strejkes, så vil man selvfølgelig vælge et tidspunkt hvor det gør mest ondt, det kan ikke overraske.

Problemet udstiller desværre DSB's nuværende situation, hvor selskabet har manglet en hver form for ledelse igennem længere tid. Uden en kaptajn på broen, så sejler skibet ikke den rette kurs - og risikoen for grundstødning er overhængende...

/Henrik


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak