Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Jeg holder med ... (Jernbanen i dag)

af Allan C., 14/12 2011, 21:09 (4520 dage siden) @ PD Hansen

Hvis du går i Netto gælder den enkle regel: Du får ikke mere end du betaler for.
Hvis nogen (for eks DSB) vil have udført et arbejde gælder den samme regel.
Hvis DSB har været næsten et år (til Januar) om at komme til lommerne så er det vel DSB der har taget de ansatte som gidsler, da de trofast har arbejdet videre. Men ligeså snart man sige nok er nok som ansat så er man åbenbart stalinist ?


Hvis man ikke kan få det, man peger på, og ikke kan leve med de eksisterende vilkår, så må man sige op. Sådan fungerer det andre steder, hvor medarbejderne ikke er helt så forkælede.

Nu Netto bringes på banen. Hvad mon der ville ske hvis Nettos medarbejdere fik lyst til overenskomststridig arbejdsvægring nu - endda på et område, hvor kunderne har mange andre steder at gå hen?

Det har ikke noget at gøre med de ikke får hvad de vil have, DSB Vedligehold har ikke vist vilje til at forhandle nye lokale aftaler siden, alt personalet på flyttet over i det nye selvskab og alle tidligere aftaler blev opsagt.

Når man bliver tvangsflyttet over i et nyt selvskab, så forventer man at der kan forhandles lokale aftaler der minder om dem man havde i det selvskab man kom fra, men DSB Vedligehold har ikke ønsket at forhandle med sine ansatte og på et tidspunkt er det nok.

Omkring det der påvirker trafikken i øjeblikket, så ville DSB som jeg ser det kunne køre næsten fuld produktion i nogen dagen inden de for alvor mangler tog.
DSB gør nu det at de sætter tog til side for at spare kilometer til den store rejse dag, men uden tvivl mest af alt fordi de ikke ønsker en aftale og ved at lave masse aflysninger sætte de personalet i dårligt lys.

Så er der jo nok ingen der spørger DSB, hvorfor de ikke for længst at forhandlet de lokale aftaler på plads i et selvskab der har været til så længe.

Vh
Allan


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964
Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964

Dette hæfte på 32 sider om Vestsallingbanen blev udgivet af Jernbanehistorisk Selskab i 1964 i anledning af banens 40 års jubilæum. I hæftet fortælles om banens forhistorie, anlæg, drift, stationer rullende materiel, nedlæggelsen osv.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak