Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ny station i Esbjerg, flytning af Herlev station mm. (Trafikpolitik)

af Lars Kongshøj, 24/6 2014, 22:51 (3601 dage siden) @ Fysikeren

Men kan nu ikke lade være med at tænke mit over det du skriver: Tog uden køreplan, tjabum, med afgang hvert 2. minut er det næppe et stort problem. Ned til stationen "langt" under jorden: Bruger du mere end et helt minut pr. vej til at komme op og ned?

1-10 min til metroperronen, afhængigt af hvor langt man er fra den 0-15 minutters ventetid afhængigt af strækning og tid på døgnet, 2-x minutters kørsel, 1-10 minutter til destinationen.

Eksempel: Du står med din ven på Blågårds plads og I skal til Gammeltorv. Ét metrostop Forum-Nørreport for din ven, du er på cykel. Hvem kommer først frem?

Eksempel: Du står med din ven på hjørnet af Amager Fælledvej og Amager Boulevard. I har været til fest og kl. er blevet 01, og værten har antydet at festen er forbi. I vil feste videre i din lejlighed i nordenden af Falkoner Alle. Din ven skal nu fra Islands Brygge eller Amagerbro til Frederiksberg. Metroen kører hvert 20 minut. Hvem kommer først frem?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Jernbanebøger

Sydfyenske Jernbaners Rullende Materiel

Sydfyenske Jernbaners Rullende Materiel. Pris 250 kr.

Læs mere
Bogen om DSB litra E
Bogen om DSB litra E

I 2006 udgav Steffen Dresler bogen ´DSB litra E svensk- og danskbyggede eksprestogslokomotiver´. Med forfatterens velvilje er bogen digitaliseret og forsynet med en ekstra tegning. Her er hele historien om de smukke E-maskiner.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak