Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ny station i Esbjerg, flytning af Herlev station mm. (Trafikpolitik)

af Fysikeren, 25/6 2014, 06:10 (3601 dage siden) @ Lars Kongshøj

Men kan nu ikke lade være med at tænke mit over det du skriver: Tog uden køreplan, tjabum, med afgang hvert 2. minut er det næppe et stort problem. Ned til stationen "langt" under jorden: Bruger du mere end et helt minut pr. vej til at komme op og ned?


1-10 min til metroperronen, afhængigt af hvor langt man er fra den 0-15 minutters ventetid afhængigt af strækning og tid på døgnet, 2-x minutters kørsel, 1-10 minutter til destinationen.

Eksempel: Du står med din ven på Blågårds plads og I skal til Gammeltorv. Ét metrostop Forum-Nørreport for din ven, du er på cykel. Hvem kommer først frem?

Eksempel: Du står med din ven på hjørnet af Amager Fælledvej og Amager Boulevard. I har været til fest og kl. er blevet 01, og værten har antydet at festen er forbi. I vil feste videre i din lejlighed i nordenden af Falkoner Alle. Din ven skal nu fra Islands Brygge eller Amagerbro til Frederiksberg. Metroen kører hvert 20 minut. Hvem kommer først frem?

På korte ture eller om natten vil kollektiv trafik jo næsten aldrig være en vinder. Uanset metro, letbane eller bus. Hvad er pointen?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak