Megagætter: Signalplaceringer S-banenettet. Men hvornår?

af Jens Møller, Flensburg, 28/9 2013, 00:03 (3875 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

[image]


Jeg er på ingen måde kvalificeret til at deltage i megagætteren, men derfor fordyber jeg mig alligevel i den sidste plan.

Flintholm var en af de mest interessante stationer i jernbaneteknisk forstand, vi har haft. Når jeg studerer planen her, falder jeg over, at stationen kun har U signal fra Van mod Fb. Jeg har i sin tid af og til befaret stationen, men det er jo selv sagt en del år siden at der kørte "rigtige" tog der, så noget fortaber sig i glemselen.

Jeg husker ikke Fl som en station uden U-signaler (med ovenstående undtagelse)som f.eks. Kgv og År i sin tid var, men det kan jo være hukommelsen der spiller mig et puds ? -eller er Thomas' oversigtsplan ikke komplet ?

Er der en der har en komplet sporplan over Fl (med signaler)som vil gengive den her ? -og evt. billeder fra Kommandoposten (Capp og sportavle). Det vil vække glæde i det lille hjem.

Vh
Jens Møller


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts


Dampvogne ved privatbanerne
Dampvogne ved privatbanerne

En række afsnit fra bogen ´Danmarks Damplokomotiver´ af William Bay udgivet i 1977, er samlet til denne artikel. Den omfatter dampvogne fra Gribskovbanen, Randers-Hadsundbanen, Langelandsbanen og Hornbækbanen.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak