Baggrunden for Lokomotivets skemas tilblivelse

af Steffen Dresler, 2/2 2019, 13:05 (1912 dage siden) @ UTJ

Kære Sydfyn og UTJ

Jeg forstår åbenbart ikke helt at tydeliggøre det jeg skriver, selvom reaktionerne er derefter, men ikke om det, jeg tror/mener/ønsker det burde handle om, nemlig om nogle NFJ vogne som beskrevet i et skema.

UTJ:
Forstå ikke dine henvisninger (ka´godt læse dem) med hensyn til bemærkninger om kilder jeg har efterlyst. De har jo intet som helst at gøre med denne tråd, men jeg står i øvrigt om end endnu mere fast i mine dengang skrevne udtalelser vedr. anvendelse af kildematerialer!
Hvis IKKE farveprøver fra nogle NFJ vogne samt samtaler med NJF der selv fremkommer med navnet på farven som ”reseda-grøn” til dengang Viggo Falkenstrøm er en kilde, så ved jeg ikke. Vognene må vel da have haft denne farve da de blev skrællet af??? Skemaet taler jo IKKE om hvilken farve de HAR HAFT, men farver det havde på det tidspunkt som prøverne blev taget på. Og igen NOGLE/FLERE vogne havde altså disse farver/kulører. At der så var andre der har været anderledes er der jo ikke noget odiøst i, det sker/skete jo alle ved alle baneforvaltninger.
-----
Sydfyn:
Tak for bemærkningerne om at i 1966 havde et antal OKMJ og OMB den grønne farve. Det viser jo så bare, at også andre fynske privatbaner ved siden af NFJ anvendte disse farver.
Iøvrigt nogle flotte billeder, tak for synet.

------
Hvor mange NFJ vogne der blev ommalede i den/de grønne farve ved jeg/vi jo stadig ikke noget om.
Men at flere vogne ved NFJ havde denne/disse grønlige farver kan der jo ikke herske tvivl om og at man her kan være enige (håber jeg da:-)) . Og det var jo netop dette det omtalte skema handlede om.
Og så tror jeg ikke vi kan komme videre.

Fortsat god lørdag og søndag selvfølgelig

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRailSvenska-lok
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak