Avatar

Jernbane i Tivoli i København (1 foto)

af ThomasHansen ⌂, tirsdag 16. juli, 2019, 12:07 (388 dage siden) @ Niels Munch

Gummihjul eller ej, så er det da en spændende tråd.

Det kunne jo være sjovt, at høre bevæggrundende for, at der kørte et Lego-tog i Tivoli, men vi har nok fundet svaret; Det var sikkert et reklamefremstød.

I SamlsporsForum har vi flere indlæg om Legoland, endda med kilder, så det bringer jeg her.:
http://www.smalspor.dk/forum/search_results_posts.asp?SearchID=20190716114414&KW=le...

Legoland var faktisk de første vi indhentede oplysninger fra, de svarede beredvilligt, men data om tilblivelsen har vi fra Peter Andersen som det fremgår.

Den første gang jeg var i Legoland (det har været i sommeren 1969 eller 1970) var jeg lige blevet storebror og mine forældre ville give mig noget kvalitetstid (uden lillebror :-). Jeg husker ret tydeligt, at jeg gik en tur i Apollo-anlæget, medens mine forældre sad i restauranten. Det undrede mig meget, at Legoklodserne sad så utroligt godt fast, da jeg ville bygge noget andet med dem... Pludselig opdagede jeg, at jeg var den eneste der sad midt i udstillingen og så opgav jeg forehavendet.

--
Hilsen

Thomas


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Norske lokomotiver
Norske lokomotiver
Her er en oversigt over alle norske lokomotiver, fra det første damplokomotiv, der blev sat i drift på privatbanen Norsk Hovedjernbane i 1854, til de nyeste el- og diesellokomotiver hos CargoNet og CargoLink. Listen inkluderer også NSBs smalsporede damplokomotiver.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen