En af de (måske) lidt sværere LØST!

af Hans T. Møller, 20/2 2024, 07:57 (70 dage siden) @ Ole M. Nielsen


Hol' li'e æ hest

Det er da ikke den bygning. På det første billede står stalden frit, her er den bygget sammen med huset. Og antallet af vinduer passer heller ikke. Og gavlvinduerne på 1. sal er anderledes. Og skorstenene...


[image]


Der kan ske meget på 40 år.
Ser ud til at huset på et tidspunkt er forlænget hen til stalden.
Jeg hæfter mig også ved vinduerne med buer på 1.sal i karnappen.

Men det var også "kun" et bud.....

Morgen Ole og alle andre

Jeg tror også, at du har ret. Lidt surf'en på nettet har oplyst mig om, at kroen lukkede i 1989, men bygningen eksisterer endnu og anvendes til boliger, selvom rejsestalden forlængst er revet ned. Gå eventuelt ind på Google Earth og se, hvor meget man kan ændre, og dog stadig genkende et hus. Vi kender problematikken fra "arkæologerne" her i forum, der går på jagt efter eksisterende bygninger, som i sin tid havde tilknytning til en jernbane. De kan være modificeret til ukendelighed.

Døren i gavlen i den oprindelige bygning - der var sikkert varelager på loftet - er ændret til et vindue og de smalle vinduer på hver side blændet af, da de ikke længere er nødvendige. Man har sikkert indrettet et gavlværelse deroppe. Bygningen er forlænget to fag, og en ekstra kakkelovn med tilhørende skorsten har været nødvendig for at varme den større bygning op.

Så ja, Mortens billede er taget i Bred.

Bedste hilsner


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak