Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad sker der på Svendborgbanen? Abeflytning! (Generelt)

af gaest, 11/10 2015, 19:05 (3123 dage siden) @ Henrik Hansen

Hvis man kører 2xIC4 så svarer det vel også nogenlunde til MF+ER. Det kan være det er derfor man har isoleret Esbjerg togene fra Sønderborg/Flensburg togene for netop at kunne indsætte IC4 uden at skulle op/nedformere undervejs.


... det var ikke at håbe.


Hvis dette forfærdelige skulle ske, så er det vel kun for 1 år, for i K17 skal der vel køres med el-tog ml. Esbjerg og København - det er formodentlig derfor BDK er i gang med at bygge broer på strækningen og efterfølgende opsætte kørestrøm.

Dog vil jeg ikke undres, hvis DSB vælger at køre med diesel under køreledningerne - de har også kun i ca. 3-4 år været vidende om elektrificeringen.... - og 3-4 år er meget kort tid til planlægning hos DSB - IC4 har været 'planlagt' til indsættelse i normalt drift i over 10 år efterhånden....

Ja, hvilke El tog skulle DSB i givet fald køre med? Jeg er ikke bekendt med at de har en stak el tog stående klar til formålet. Skulle der evt anskaffes nyt materiel til formålet, kan der som bekendt gå lang tid fra det materiel bestilles, til at det reelt står til rådighed for driften.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak