Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Ekstra Bladet: Tusindvis brokker sig over rejsekortet (Trafikpolitik)

af Erling Pedersen, 19/11 2014, 22:39 (3446 dage siden) @ mss-logoff

Jubii.

Forstået, har ikke selv rejsekort men kender flere som undrer sig, de tager hjemmefra, skifter til næste tog, skal stemple videre ind og ved rejsen afslutning ud.

Det betød som en fortæller, før havde han klippekort, nu skal han hjemmefra en ½ time før, fordi når han er ankommet med første tog, er køen så lang ved de næste indcheckningsstandere at han først kan nå næste forbindelse, før kunne han bare gå lige over og nå den der står som forbindelse i køreplanerne !

Hvorfor kan de ikke bare sige jamen han tog hjemmefra 6.43 (check ind) og ankom (check ud) klokken 7.56, en omstigningen skal checkes med, hvofor, alle kan da se han ikke på den tid kan have taget en anden vej ?

Tåbeligt og kun mere besværligt, hvorfor fortæller de osse konstant i S tog, husk at checke ind ved omstigning, er da totalt ligegyldigt, se dog på udcheck tiden, man kan ikke nå til Aalborg på en time !

Forøvrigt mener den tidligere DSB Chef Bjørn Wahlsten der ingen problemer er, hvordan er det nu, en uduelig medarbejder er det ikke sådan at han får de bedste anbefalinger, fordi så kommer man hurtigt af med vedkommende !

Mvh. Erling.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

... og så kommer toget, Trine
... og så kommer toget, Trine

Dette hæfte på 48 sider udkom i 1972 på Signalpostens forlag. Undertitlen er ´en baneveterans erindringer fra Als og Sundeved´ og er baseret på dagbogsnotater fra Stationsforstander S. S. Nielsen, Sønderborg. Hæftet er i pdf-format og fylder 16 Mb.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak